Results 1 to 4 of 4

Thread: Dual monitor functionality - AutoCAD or Monitor ability?

  1. #1
    100 Club Globey's Avatar
    Join Date
    2002-07
    Location
    Newington, Ct
    Posts
    164
    Login to Give a bone
    0

    Default Dual monitor functionality - AutoCAD or Monitor ability?

    I have dual monitors. I am able to drag my drawing from one screen to another.
    I used to have the ability to widen the drawing to fill both screens, or have one drawing open on one screen, with another drawing on the next screen. That ability I have currently lost. Is it a function of autocad that controls this, or part of the windows program?
    To enlarge to both screens, it used to be a matter of hitting the display button located on the upper right side of the screen.
    I haven't had a need to use dual monitors in a while, but of course, today is the day I need to, and I can't get it to function properly.

    "Frisbeetarianism is the belief that when you die, your soul goes up on the roof and gets stuck.- George Carlin


  2. #2
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,570
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Dual monitor functionality - AutoCAD or Monitor ability?

    I'd expect it to be a display driver function.
    Right-click the desktop, pick Properties and see what extra tabs come up.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  3. #3
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Dual monitor functionality - AutoCAD or Monitor ability?

    Hi

    See if any of the information presented in THIS thread, helps.

    Have a good one, Mike

  4. #4
    All AUGI, all the time Firmso's Avatar
    Join Date
    2006-03
    Location
    Here, Still
    Posts
    549
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Dual monitor functionality - AutoCAD or Monitor ability?

    Try minimizing then stretching over to the other monitor.

Similar Threads

  1. dual monitor problem
    By hilary2t in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 2009-03-19, 07:24 PM
  2. Dual Monitor ?
    By wbiskey in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 2008-02-23, 12:44 AM
  3. Dual monitor help
    By jwilhelm in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2007-10-16, 04:09 AM
  4. Dual Monitor Support
    By jrichardson in forum Revit Structure - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2005-09-29, 11:30 AM
  5. Dual Monitor Problem
    By Kevin Janik in forum Revit - Hardware & Operating Systems
    Replies: 10
    Last Post: 2004-01-10, 07:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •