Results 1 to 2 of 2

Thread: pline view ports

  1. #1
    Member
    Join Date
    2004-06
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Cool pline view ports

    Polyline viewports are quite a hassle on line types when plotting. In the past, threads were posted concerning this but I am not sure if an answer was ever found. "Here answer, answer, answer. C'mere answer."
    The only resolution I have found was to align multiple rectangular viewports. Until 2004 even that was a task. Is there a way to use a Pline viewport successfully?

  2. #2
    AUGI Addict Maverick91's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Grand Prairie, Texas, USA
    Posts
    1,324
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: pline view ports

    Maybe I don't understand the question.


    I use pline mview windows all the time. I usually create a rectangle, then change it to an mview window with the MVIEW command. I've even experimented with cirlces and arcs in the window. No problems.

    I'm using Land Enabled Map 2004.
    Autodesk Civil3D 2018, Revit 2018
    Gig 'Em, Aggies!

Similar Threads

  1. Ltscale for different View Ports
    By Borgster in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2011-11-01, 12:44 PM
  2. View ports won't plot
    By cocopli in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 0
    Last Post: 2011-05-19, 11:05 AM
  3. view ports problem
    By mahaffeyesq in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 1
    Last Post: 2008-05-26, 12:41 AM
  4. View Ports and Walls
    By tim.glass in forum ACA General
    Replies: 4
    Last Post: 2007-09-21, 10:34 PM
  5. view ports
    By CHRISTINE.S in forum Revit Architecture - General
    Replies: 4
    Last Post: 2006-05-02, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •