Results 1 to 3 of 3

Thread: Create a flyout on a Tool Palette?

  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2003-11
    Posts
    258
    Login to Give a bone
    0

    Default Create a flyout on a Tool Palette?

    I am trying to create a fly out on the tool palette. I have a block I dragged and dropped onto the palette from win explorer. Then help says...

    "To add or remove a tool fly out on a tool palette, right-click the geometric objects tool or the dimension tool whose fly out you want to add or remove. Click Properties.
    In the Tool Properties dialog box, under Command, click in the Use Fly out box.
    In the drop-down list, select Yes if you want to add a fly out, or select No if you want to remove one. Click OK. Note if you remove the fly out from a tool but then add the fly out back, the image, name, and description (the tooltip) that are shown on the tool palette for each tool on the fly out will not be accurate. To correct this, you must return the image, name, and description of the fly out tool to the default settings. See To change the image, name, and description of a fly out tool to the default settings."

    So I followed that but when I get into properties there is no command area or a place to click to set the tool as a fly out.

    Also when I inserted the block it automatically gave me an icon but the icon shows as a spec. I when to properties again and I right clicked on the icon area (same way help wants you to do it) and there are no right click options.

    If I go to a different palette (stock palette) the icon issue is not there. How ever I don’t have any flouts set up.

    Please someone lead me up the right trail
    Russ

  2. #2
    I could stop if I wanted to Ogre's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    In the end, Cauliflower is just albino Broccoli
    Posts
    288
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Create a flyout on a Tool Palette?

    I do not think you can do that with a block...Only with commands...I could be wrong though...

  3. #3
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,654
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Create a flyout on a Tool Palette?

    Hi

    For additional information on this topic ( if required ), take a look HERE.

    Have a good one, Mike

Similar Threads

  1. 2012: Trying to create a button on the tool palette
    By dmackey.143011 in forum AutoCAD Civil 3D - Survey
    Replies: 4
    Last Post: 2015-01-13, 05:24 PM
  2. Create a new Tool Palette
    By avinash patil in forum Bridging the Gap: LISP -> .NET -> LISP
    Replies: 0
    Last Post: 2014-07-07, 06:20 AM
  3. Tool Palette flyout button icons not updating
    By Paul Munford in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-11-16, 05:54 PM
  4. Create new button on tool palette
    By IanR in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2006-08-07, 01:29 PM
  5. Custom Flyout on a Tool Palette
    By chris.kulhanek in forum AutoCAD Customization
    Replies: 7
    Last Post: 2006-07-18, 03:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •