Results 1 to 2 of 2

Thread: Inserting Blocks from Tool Palettes, prompt for rotation on insertion

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2006-06
    Posts
    69
    Login to Give a bone
    0

    Default Inserting Blocks from Tool Palettes, prompt for rotation on insertion

    I know this may sound like a stupid question, but when i insert a block from the tool palette is there a way to insert the block and pick a rotation angle? I have set the prompt for rotation to yes in the properties dialog but it still inserts it with a zero rotation.

  2. #2
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,654
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Inserting Blocks from Tool Palettes, prompt for rotation on insertion

    Hi

    Try the following couple of threads ( especially the second one )...

    Tool Palette Rotation Angle

    Tool Palette - Rotate while Inserting

    Have a good one, Mike

Similar Threads

  1. Blocks in Tool Palettes - Prompt for Scale
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2013-02-26, 09:14 PM
  2. Q - Inserting Blocks through Tool Palettes
    By zorroxxxx in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 4
    Last Post: 2007-01-22, 04:05 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 2007-01-18, 03:49 PM
  4. Prompt for Rotation in Tool Palettes
    By IanR in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2006-02-15, 08:45 PM
  5. Inserting Blocks into Tool Palettes
    By stephen.coff in forum AutoCAD Customization
    Replies: 14
    Last Post: 2005-12-16, 01:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •