Results 1 to 3 of 3

Thread: Scale default setting in Titleblock

  1. #1
    Member
    Join Date
    2006-05
    Location
    Windsor, Ontario
    Posts
    34
    Login to Give a bone
    0

    Default Scale default setting in Titleblock

    I have set up a custom title block with at scale parameter that updates with each sheet. Our only problem is that when there are multiply scales on a sheet it gives an ugly note of "as indicated

    I was wondering if there is a way to change the "As Indicated" note to something else.

    If anyone has any ideas I would really appreciate it.

    Thanks.

  2. #2
    All AUGI, all the time ford347's Avatar
    Join Date
    2005-01
    Location
    Oroville, CA
    Posts
    874
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Scale default setting in Titleblock

    See This Thread regarding the same issue.

    Josh

  3. #3
    Member
    Join Date
    2006-05
    Location
    Windsor, Ontario
    Posts
    34
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Scale default setting in Titleblock

    Thanks for your help

Similar Threads

  1. Change text 'as indicated' with 'scale'parameter on titleblock?
    By studiodd in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 8
    Last Post: 2011-10-25, 05:04 PM
  2. Invalid argument scale in setting standard scale property
    By gtepe.123006 in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2008-12-23, 02:10 AM
  3. UCS Default setting
    By dhagen in forum ACA General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-08-19, 04:20 PM
  4. Scale bug on Titleblock?
    By dbaldacchino in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2006-09-01, 09:25 PM
  5. Metric titleblock does not scale properly
    By stephane.laferriere in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 1
    Last Post: 2006-08-05, 06:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •