Results 1 to 3 of 3

Thread: Not pausing for input

  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2001-04
    Posts
    127
    Login to Give a bone
    0

    Default Not pausing for input

    Hi All,

    Can anyone tell me why my program doesn't pause after ssget for input in this code?

    (setq blk (ssget "x" '((0."INSERT")(2."IOM"))))
    (setq blkname (ssname blk 0))

    I know I must be doing something wrong but I can't figure out what.

    TIA

  2. #2
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,695
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Not pausing for input

    Because you told it not to with "x" option within your ssget call. It selects everything in the drawing database that matches the included filter.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

  3. #3
    100 Club
    Join Date
    2001-04
    Posts
    127
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Not pausing for input

    Thanks, Opie

    I figured that out after I posted.

    TS

Similar Threads

  1. Animations pausing and choppy
    By e10302 in forum NavisWorks - General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-09-28, 08:50 PM
  2. Acad Pausing ?
    By sandeep_koodal in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2009-09-17, 04:41 AM
  3. jumpy or pausing aperture/cursor
    By whatisrice in forum ACA General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-06-23, 01:18 PM
  4. Pausing for user during SendCommand
    By KevinBarnett in forum VBA/COM Interop
    Replies: 6
    Last Post: 2008-08-08, 05:09 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 2007-05-08, 09:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •