Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: MVSETUP returns Unknown command

  1. #1
    100 Club jonathanschade's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Posts
    130
    Login to Give a bone
    0

    Default MVSETUP returns Unknown command

    I have a user who, when she types in "MVSETUP" at the command line gets an "Unknown command" error. This is a basic AutoCAD command. What can I do to get this command back? Will re-installing AutoCAD be the only solution?
    Thanks
    Jonathan R. Schade
    CADD Manager
    Seattle, WA

  2. #2
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,405
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    You may be missing the MVSETUP.LSP file. You should be able to find it in your Support directory found in the directory where your AutoCAD is installed.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

  3. #3
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,569
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    Just-in-case;-
    Mvsetup is not available in LT.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  4. #4
    100 Club jonathanschade's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Posts
    130
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    I can not find a MVSETUP.LSP in the Support directory, but I did find a MVSETUP.DFS. (?)
    Jonathan R. Schade
    CADD Manager
    Seattle, WA

  5. #5
    Certifiable AUGI Addict tedg's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    in the upper right corner
    Posts
    3,179
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    Quote Originally Posted by jonathanschade
    I can not find a MVSETUP.LSP in the Support directory, but I did find a MVSETUP.DFS. (?)
    You SHOULD have an mvsetup.lsp in you AutoCAD\support folder.
    I have one for every version of AutoCAD I have loaded.

    I don't know what a mvsetup.dfs is, I don't have one anywhere on my machine(?).


    What version of AutoCAD?

    PS, to re-quote "Jaberwok", it won't be in AutoCAD LT.
    Last edited by tedg; 2007-04-30 at 06:29 PM.
    Ted
    ____________________________________________________________________ ________________
    Windows 7 Professional
    AutoCAD 2018 - REVIT 2019 - Inventor Professional 2017 (when I can)

  6. #6
    100 Club jonathanschade's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Posts
    130
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    I am working with AutoCAD 2006
    Jonathan R. Schade
    CADD Manager
    Seattle, WA

  7. #7
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,569
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    a .dfs file contains default values. ~shrugs~
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  8. #8
    Certifiable AUGI Addict tedg's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    in the upper right corner
    Posts
    3,179
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    Quote Originally Posted by jonathanschade
    I am working with AutoCAD 2006
    Here's a copy of mvsetup.lsp for 2006
    Ted
    ____________________________________________________________________ ________________
    Windows 7 Professional
    AutoCAD 2018 - REVIT 2019 - Inventor Professional 2017 (when I can)

  9. #9
    100 Club jonathanschade's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Posts
    130
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    Thanks alot!
    Jonathan R. Schade
    CADD Manager
    Seattle, WA

  10. #10
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2007-06
    Posts
    288
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MVSETUP returns Unknown command

    I was having an issue with trying to run mvsetup within a lisp. I type (command "mvsetup") but nothing happens. i can type mvsetp on the command line and it runs just fine. Is there something I am missing within my lisp to call up this other lisp?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 2013: Problem with MVSETUP command
    By CAD Monkey UK in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-09-03, 08:54 AM
  2. AutoCAD LT 2007 Appload command returns - unknown command
    By tbedrich in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-04-10, 02:09 PM
  3. Rectangle command returns - unknown command
    By rhayes.99001 in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2006-11-27, 02:33 PM
  4. _ai_molc command returns unknown command message
    By jan.pennabecker in forum AutoCAD Customization
    Replies: 16
    Last Post: 2006-05-19, 12:02 AM
  5. MVSETUP Command not working
    By cconfer in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-02-15, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •