Results 1 to 5 of 5

Thread: AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

  1. #1
    Retired Forum Staff Chris.N's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    2,561
    Login to Give a bone
    0

    Unhappy AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

    anyone else having issues? my civil dept. is struggling for some reason and can't find a cause. it's mostly in the publishing arena where the fields are either not there or not updating.
    Sometimes, i get lost in my own thoughts and need to ask directions to find my way back.
    S&D DB Sharing Forum

  2. #2
    AUGI Addict sinc's Avatar
    Join Date
    2004-02
    Location
    Colorado
    Posts
    1,986
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

    How are your Field Update settings set?

    OPTIONS->User Preference tab

  3. #3
    Certifiable AUGI Addict ccowgill's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Iron Station, NC
    Posts
    3,197
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

    if you are refering to the custom sheetset property fields not updating in a title block, then yes, we have been experiencing this since 05, still looking for a solution. If I knew vba programming, I could use the custom drawing properties to run the title block, but vba is over my head at this time.
    Christopher T. Cowgill, P.E.
    Autodesk Expert Elite
    AEC Collection Civil 3D 2020
    Windows 10

  4. #4
    Retired Forum Staff Chris.N's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    2,561
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

    Quote Originally Posted by sinc
    How are your Field Update settings set?

    OPTIONS->User Preference tab
    yeah, forgot to mention that. all options are checked, and it's not a layer issue...
    Sometimes, i get lost in my own thoughts and need to ask directions to find my way back.
    S&D DB Sharing Forum

  5. #5
    Retired Forum Staff Chris.N's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    2,561
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD 2008 - Fields are missing or not updating when plotted from SSM

    Quote Originally Posted by ccowgill
    if you are refering to the custom sheetset property fields not updating in a title block, then yes, we have been experiencing this since 05, still looking for a solution. If I knew vba programming, I could use the custom drawing properties to run the title block, but vba is over my head at this time.
    they work(ed) perfectly for us since v2006 & 7. no problems till the guys went to 2008...
    Sometimes, i get lost in my own thoughts and need to ask directions to find my way back.
    S&D DB Sharing Forum

Similar Threads

  1. Field values failed when updating from AutoCAD 2008 to 2010
    By m.e.barrett in forum AutoCAD Fields
    Replies: 4
    Last Post: 2010-08-06, 11:47 AM
  2. Fonts Missing in AutoCAD 2008
    By hgrigel in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2009-06-30, 04:37 PM
  3. Missing New System Variables for AutoCAD 2008
    By rbdome in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-08-28, 12:12 AM
  4. AutoCAD LT 2008 missing toolbars
    By stelthorst in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 8
    Last Post: 2008-01-15, 10:39 PM
  5. Express toolbars gone missing in AutoCAD 2008
    By ntormey in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2007-04-19, 02:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •