Results 1 to 4 of 4

Thread: AutoCAD LT 2006 - Batch binding xrefs

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2007-06
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Smile AutoCAD LT 2006 - Batch binding xrefs

    Is there such a utility/program available for batch binding of large nos of ACAD files? Or is there a way to do it in ACAD 2006 lite? Will appreciate any info offered. Thanks!

  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,802
    Login to Give a bone
    0

    Exclamation Re: AutoCAD LT 2006 - Batch binding xrefs

    Quote Originally Posted by benny.141726
    Is there such a utility/program available for batch binding of large nos of ACAD files? Or is there a way to do it in ACAD 2006 lite? Will appreciate any info offered. Thanks!
    You can use ._eTransmit to do this. Just add the desired drawings, then edit the transmittal setup to:
    • Transmittal package type = Folder (set of files)
    • Transmittal file folder = location of the original files.
    • Transmittal Options
      • Place all files in one folder
      • Bind external references (check this on)
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2006-02
    Location
    Research Triangle Park, NC
    Posts
    60
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD LT 2006 - Batch binding xrefs

    We used Hurricane For Autocad which is a batch scripting utility. Basically you can set up a batch run to do just about anything that you do repetitively to any number of drawings. On their forum there was a description on how to do a batch Bind as well as a command to detach any unloaded xreferences. We had to bind about 600 sheets once and we let it run over night. In the morning it was done!

    http://www.74mph.com/

    Tim

  4. #4
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2010-08
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD LT 2006 - Batch binding xrefs

    etransmit is very interesting,
    but i can't check on the bind external reference box
    can somebody help me please
    thanks

Similar Threads

  1. Dissapearing Xrefs when binding
    By john.panda in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-08-11, 03:00 PM
  2. Binding xrefs using ABS2006
    By kwortman118893 in forum Software
    Replies: 0
    Last Post: 2008-07-11, 07:20 PM
  3. Etransmit not Binding Xrefs
    By cmolina in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2007-04-30, 08:38 PM
  4. etransmit not binding xrefs
    By hostetterkl in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2005-06-02, 11:48 PM
  5. Binding Xrefs
    By mike.49387 in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2004-07-12, 03:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •