Results 1 to 2 of 2

Thread: DIMS losing annotation property when added to drawing.

  1. #1
    Member
    Join Date
    2000-12
    Location
    Brookline, MA
    Posts
    33
    Login to Give a bone
    0

    Default DIMS losing annotation property when added to drawing.

    Hi All,

    I have made dimstyles that are "annotative" and made a palette tool to create a dimension using one of the annotative styles. When I add a dimension to a dwg from the palette the dim comes in at 1:1 no matter what my annotation scale is set at. When I check the properties of the dim line the line for "Annotative" shows up but is set to "No". The same thing happens when using the Dashboard and I can see that the annotative dimstyle I made is set current, complete with the anno icon next to the name.

    Any ideas what's going on? Thanks.

  2. #2
    All AUGI, all the time CADDmanVA's Avatar
    Join Date
    2006-12
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    881
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: DIMS losing annotation property when added to drawing.

    Quote Originally Posted by tplancon
    Hi All,

    I have made dimstyles that are "annotative" and made a palette tool to create a dimension using one of the annotative styles. When I add a dimension to a dwg from the palette the dim comes in at 1:1 no matter what my annotation scale is set at. When I check the properties of the dim line the line for "Annotative" shows up but is set to "No". The same thing happens when using the Dashboard and I can see that the annotative dimstyle I made is set current, complete with the anno icon next to the name.

    Any ideas what's going on? Thanks.
    What is CANNOSCALE set to? Check the new pop up menu in the lower right corner of the drawing window and see if it says 1:1. It sounds like your trying to annotate in the wrong scale. By the way, I'm currently teaching an ATP class on Annotative Scaling (ATP206). Check it out, you can still join in .
    I loved the NCS so much, I joined the committee!

    "Truth suffers from too much analysis"
    I remember AutoCAD R10

    When will Autodesk port AutoCAD to Linux?

Similar Threads

  1. 2015: "Appears in Drawing List" parameter added to a drawing index schedule
    By ron.randell in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2015-06-25, 09:01 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2012-10-05, 02:54 PM
  3. Same/Similar Levels - Annotation/Dims
    By Chad Smith in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-06-18, 12:23 PM
  4. Annotation - Room names & Yay by Yay dims
    By Mr Cory in forum Dynamic Blocks - Sharing
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-04, 11:22 PM
  5. Design Options Losing Annotation
    By mlgatzke in forum Revit Architecture - General
    Replies: 8
    Last Post: 2004-06-02, 10:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •