Results 1 to 3 of 3

Thread: Iv2008: Workplane shortcut [å] virker ikke...

  1. #1
    Member
    Join Date
    2002-09
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Question Iv2008: Workplane shortcut [å] virker ikke...

    ['] (Work Axis) virker
    [.] (Work Point) virker

    Har andre observeret dette?

    Mvh. Peer

  2. #2
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2002-05
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Lightbulb Re: Iv2008: Workplane shortcut [å] virker ikke...

    kommandoen for workplane er definert med liten "å". Definer den om, og skriv inn liten eller stor å, og begge er store. Deretter virker shortcut'en.

    Svein

  3. #3
    Member
    Join Date
    2002-09
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Iv2008: Workplane shortcut [å] virker ikke...

    Tak, Svein
    Det virkede, men det er da underligt, at man skal redefinere et default shortcut, for at det skal virke...
    Jeg kunne også trykke på tasten [¨~] (lige til højre for [å]) og derefter taste [å] for at få shortcuttet til at virke uden at omdefinere.

    Peer

Similar Threads

  1. IV2008 - Doppelte Ordner mit Index im Inhaltscenter??
    By tempranillo in forum Deutsch - Inventor
    Replies: 5
    Last Post: 2010-02-23, 06:31 AM
  2. Zusatztools (IAssembly, Kwik-sert) stürzen ab (IV2008)
    By tempranillo in forum Deutsch - Inventor
    Replies: 0
    Last Post: 2009-10-20, 09:44 AM
  3. Viewframe kan ikke vælges
    By allan.60942 in forum Nordic - AutoCAD
    Replies: 3
    Last Post: 2008-11-06, 12:54 PM
  4. Inventor File Reserve für IV2008 ?
    By tempranillo in forum Deutsch - Inventor
    Replies: 2
    Last Post: 2008-04-15, 06:50 AM
  5. IV2008 PRO STUDENTENVERSION
    By tom.wuerzburg in forum Deutsch - Inventor
    Replies: 5
    Last Post: 2007-11-20, 02:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •