Results 1 to 5 of 5

Thread: is it possible to automate switching palette groups?

  1. #1
    100 Club jgardner.79905's Avatar
    Join Date
    2004-12
    Posts
    153
    Login to Give a bone
    0

    Question is it possible to automate switching palette groups?

    Does anyone know if you automate the switching of palette groups?

  2. #2
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,483
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: is it possible to automate switching palette groups?

    You might want to use the search utility. Searching for "palette" brought this

    You might want to check this thread out. Michael K. Sretenovic` explains this with some code.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

  3. #3
    100 Club jgardner.79905's Avatar
    Join Date
    2004-12
    Posts
    153
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: is it possible to automate switching palette groups?

    I looked and the one you refered to seems to help but I was hoping to switch palette groups not just a palette.

  4. #4
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,483
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: is it possible to automate switching palette groups?

    Sorry, I misunderstood your question. I'll see if I can come up with something else.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

  5. #5
    AUGI Addict jpaulsen's Avatar
    Join Date
    2002-04
    Location
    Colorado
    Posts
    2,020
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: is it possible to automate switching palette groups?

    Update:

    AutoCAD 2008 has a new command TPNAVIGATE that will switch to a specified palette or palette group.
    Jeff Paulsen

Similar Threads

  1. 2013: Empty Palette Groups
    By rweld in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2013-11-22, 04:29 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2011-06-09, 12:10 PM
  3. Tool Palette Switching
    By Capn in forum AutoCAD Customization
    Replies: 1
    Last Post: 2010-08-06, 07:25 PM
  4. Palette Groups
    By randyspear in forum CAD Management - General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-05-28, 08:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •