Results 1 to 5 of 5

Thread: Export does not include Multi View Objects

  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2003-08
    Posts
    112
    Login to Give a bone
    0

    Question Export does not include Multi View Objects

    I'm trying to "Export to AutoCAD 2007" a sheet. The light fixtures on the reflected ceiling plan do not show up on the exported file, however they show on the original file. What needs to be changed?

  2. #2
    ACA/AMEP Community Chair stelthorst's Avatar
    Join Date
    2003-10
    Location
    San Francisco CA
    Posts
    1,190
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Export does not include Multi View Objects

    Quote Originally Posted by rkc View Post
    I'm trying to "Export to AutoCAD 2007" a sheet. The light fixtures on the reflected ceiling plan do not show up on the exported file, however they show on the original file. What needs to be changed?
    Hi Jackie,

    Couple of questions. I don't know if I have a solution just trying to get more information.

    Do the lights show up in plot preview?

    Are the lights the only thing that doesn't show up are is it all MvBlocks?

    Are the lights MvBlocks, Devices, or just blocks?

    Let us know and maybe we can narrow this down.
    Scott Telthorst
    Quality Control Manager
    Helix Electric, Inc.
    www.helixelectric.com

    Some see the glass as half full, others as half empty. As an engineer I see the glass as twice as big as it needs to be. ~Unknown~

  3. #3
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2004-11
    Location
    Altoona,PA
    Posts
    301
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Export does not include Multi View Objects

    Maybe try to edit the MV Block defintion by adding a View Block to the PLAN Display Rep.

    Try this on one of the lights, then export.

    Terry

  4. #4
    Super Moderator david_peterson's Avatar
    Join Date
    2002-09
    Location
    Madison, WI
    Posts
    5,682
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Export does not include Multi View Objects

    As a thought (this usually works), if what you see is what you want, you could try to use the "Createhlr" command. This will create a 2d line work block, with layers from the objects. The results can sometimes not be the best, but it might get you what you need. Just a thought.

  5. #5
    Certifiable AUGI Addict dzatto's Avatar
    Join Date
    2006-12
    Location
    Big "D"
    Posts
    3,711
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Export does not include Multi View Objects

    Is your display set to "reflected"? If not, neither the light blocks nor the ceiling grid will be visible.
    Why is it called common sense when it is so rare?

    RevitForum.org

Similar Threads

  1. ETransmit should include OLE objects *
    By rclayton in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2013-01-15, 04:33 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 2012-03-01, 08:03 PM
  3. 2011: Multi-Category Schedule Do Not Include
    By projecterra.266040 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2011-12-14, 03:14 PM
  4. Google Earth Export - Include timeliner information
    By jobwallis724305 in forum NavisWorks - Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2011-08-01, 09:58 AM
  5. Include View Description in Callout
    By noah in forum AutoCAD Fields
    Replies: 0
    Last Post: 2008-02-18, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •