Results 1 to 2 of 2

Thread: hatch on solid

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Member
    Join Date
    2003-06
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Question hatch on solid

    Is it possible to apply hatch to a "Solid" entity in 2002lt

  2. #2
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: hatch on solid

    Hi

    Just to get the ball rolling on this one, am not an LT user therefore the following may not be possible within LT (hopefully a LT user will speak up once they see the rubbish I've written below) -

    Within AutoCAD -> Set a UCS to the face of the Solid that you want to Hatch -> ._Bhatch command

    Have a good one, Mike

Similar Threads

  1. Solid hatch in PDF
    By CAD Brad in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 10
    Last Post: 2017-04-27, 01:48 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 2013-01-06, 07:00 PM
  3. Solid Hatch not displaying
    By csgohjmj in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2011-10-21, 06:33 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 2008-03-16, 07:00 AM
  5. Importing Autocad Fill (Solid or Solid Hatch)
    By Jit in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2004-04-20, 12:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •