Results 1 to 6 of 6

Thread: Published plots are mostly blank

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-02
    Posts
    11
    Login to Give a bone
    0

    Default Published plots are mostly blank

    We are using Land Desktop 2008 and everythime we publish to our Oce TDS400 plotter, the sheet plots out with only a few lines or a dimension arrow or two and nothing else. Publishing to our laser HP5550 works great. Sending single plots works with no problems. We did not have this issue in Land Desktop 2006. Any ideas?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,706
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Published plots are mostly blank

    When you print single compared to using ._PUBLISH, is the same page setup used each time? If you publish "to file" (as opposed to directly to the printer), are the results the same?
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    Member
    Join Date
    2007-02
    Posts
    11
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Published plots are mostly blank

    I am using the same page setup for single print and publish. In publish, the first file prints fine, then the error occurs on each page afterwards. Publishing to DWF and then DWF to the plotter works, but the top and bottom margins are cut right at the titleblock line.

    I think I found the fix though. I read about the PUBLISHCOLLATE variable. When set to 1 (default), I get the error. I changed it to 0 and it seems to print fine. More tests will confirm, but good for now. Thanks.

  4. #4
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,706
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Published plots are mostly blank

    Quote Originally Posted by kristow4 View Post
    ... the first file prints fine, then the error occurs on each page afterwards..... the PUBLISHCOLLATE variable.
    Now that you mentioned about the first plot being OK, I agree, PUBLISHCOLLATE should solve it.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  5. #5
    100 Club Kevin.Sturmer's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Location
    Portland, OR
    Posts
    166
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Published plots are mostly blank

    Set PUBLISHCOLLATE to 0

    The only time we set it to 1 is when we need to publish a multisheet PDF.

    Setting it to 1 causes all sheets to be plotted electroniclly prior to being send to the designated printer/plotter. Most seem to choke on the mass electronic push and only print partial sheets. Setting it to 0 means each sheet will be sent to the printer/plotter as soon as it is generated. No waiting.
    If people concentrated on the really important things in life, there'd be a shortage of children's fishing poles.

  6. #6
    Member
    Join Date
    2008-02
    Posts
    9
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Published plots are mostly blank

    try running AUDIT. Type Y to fix all the errors. Save.

    Sometimes drawings will just create errors over time. Running audit will fix the "missing viewport" problems.

Similar Threads

  1. 2012: Half plots or no plots to OCE TDS400 Plotter
    By sc_recycle in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 0
    Last Post: 2012-07-04, 12:11 AM
  2. AutoCAD 2007 - blank preview and blank prints
    By gurudas.ku in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 2
    Last Post: 2011-10-27, 10:00 AM
  3. Certain scales/size raster images result in blank plots
    By alex d in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 3
    Last Post: 2007-08-08, 07:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •