Results 1 to 3 of 3

Thread: Creating standard mappings for content

  1. #1
    All AUGI, all the time Mlabell's Avatar
    Join Date
    2004-12
    Location
    Toledo, OH
    Posts
    513
    Login to Give a bone
    0

    Default Creating standard mappings for content

    I am in the process of creating a network license deployment for Viz 2008. Before in Viz 2007 we had a custom 3dsviz.ini file that we put into the .Installation directory. that premapped the network locations of our standard content. Now the 3dsviz.ini is automatically stuffed into the Local Settings for each user, and is a pain to manipulate for a network sms push. Any ideas how I can crack this? I have tried to change the maxdata folder location in the .ini to my installation directory, and for some reason it creates a new .ini file in the user' local settings upon first startup of viz. Are there other files that I need to manipulate. Not a viz user, just a guy that gets to install the program on everyones computer.

  2. #2
    Time Lord Steve_Bennett's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Location
    far, far, far away...
    Posts
    4,722
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Creating standard mappings for content

    I know this would be another layer, but look into using inno setup to build an exe that contains the ini file needed. You can have inno setup tell the exe to place it in a specific location for the user currently logged onto XP. I use inno a lot!
    Steve Bennett |BIM Manager
    Taylor Design | Adventures in BIM

  3. #3
    All AUGI, all the time Mlabell's Avatar
    Join Date
    2004-12
    Location
    Toledo, OH
    Posts
    513
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Creating standard mappings for content

    Talking to our network guy I guess he can build the ini. into the msi file for the installation. Somehow he can rebuild the .msi to include files that have been manipulated post admin image build. When it comes all the installs we usually make an admin image, configure ini and other custom files, and then give him everything to rebuild it into a silent install and magically it works. I figure don't ask, and he always comes through.

Similar Threads

  1. 2013: Creating standard profile
    By bcmanuel in forum AutoCAD Structural Detailing
    Replies: 3
    Last Post: 2013-08-28, 03:35 PM
  2. Carry Over Previous Layer Mappings
    By IanR in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2008-01-09, 09:12 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2007-07-20, 05:06 PM
  4. Menu for creating standard layers
    By Opie in forum AutoLISP
    Replies: 13
    Last Post: 2006-04-20, 09:47 PM
  5. Creating Standard View Templates...are they worth it?
    By cparsons in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-02-24, 04:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •