Results 1 to 3 of 3

Thread: ACAD TO NAVIS

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-03
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Unhappy ACAD TO NAVIS

    IS THERE A LIST OF PREFERRED SETTINGS TO MAKE IN ACAD 2008 MEP BEFORE
    I SEND MY ACAD FILE TO MY NAVIS GUY? AND CAN I PLUG IN MY ACAD THE 'EXPORT TO NAVIS.NWC COMAND' WITHOUT THE NAVIS PROGRAM
    LOADED ON MY LAPTOP?

  2. #2
    100 Club steve.perkio's Avatar
    Join Date
    2006-05
    Location
    Riverside, California
    Posts
    140
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: ACAD TO NAVIS

    For Coordination we prefer that all xref's and viewports are detached, the drawing is purged and audited, and set into an isometric view prior to uploading.

    For acutal settings in 2008 MEP, I don't know because we're running 2007 B.S., but I don't have to set any particular options to have Navis render our system.

    Perk

  3. #3
    NavisWorks Moderator david.kingham's Avatar
    Join Date
    2004-07
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    1,329
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: ACAD TO NAVIS

    I would only worry about settings if you are using piping, then you have to change all your pipe styles to not show 1 line, here's more info I posted awhile back, this is for going to revit but most of it applies to navis too http://bimmanager.blogspot.com/2007/...nto-revit.html

    Makes it easier if your origin is the same as their's of course.

    I don't think you can use the exporter without installing because it has to check if you have a license

Similar Threads

  1. 2015: ACAD 2015 Fatal Error module not found - ACAD wont load
    By robinhill833400 in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2014-09-09, 12:11 PM
  2. Navis 2011 Acad colors
    By j_menacker in forum NavisWorks - General
    Replies: 7
    Last Post: 2011-01-11, 09:26 PM
  3. ACAD MEP 2011 pipes not showing in Navis 2011
    By whodgins in forum NavisWorks - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-08-31, 04:17 PM
  4. Navis 5 nwd vs. Navis 2009 nwd
    By diesellam in forum NavisWorks - General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-03-03, 07:31 PM
  5. Navis Navigator keyboard alias's in ACAD?
    By ashley.182384 in forum NavisWorks - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-09-23, 02:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •