Results 1 to 2 of 2

Thread: arxload problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    2008-02
    Posts
    14
    Login to Give a bone
    0

    Default arxload problem

    I was recently having a problem with a revcloud command. When our AutoCAD Architecture 08 loads, the command window shows a problem:

    Fri March 28, 2008 - 08:45 AMload acrevcloud.arx Unknown command "LOAD
    ACREVCLOUD.ARX". Press F1 for help.

    If i load this file manually through applications dialog box, it works. I just also tried typing arxload and arxunload and this command does now work:

    Command: arxload
    Unknown command "ARXLOAD". Press F1 for help.

    Does anyone have any suggestions?

  2. #2
    100 Club
    Join Date
    2005-03
    Location
    Derby, UK
    Posts
    194
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: arxload problem

    Maybe worth checking acad2008doc.lsp is loading on startup and is within your support file search path, as there is a load of functions in there that appear to be to do with autoloading arx.

    I'm guessing though but I did have a similar problem once before that turned out to be either acad2008.lsp or acad2008doc.lsp.

    Regards,

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2012-12-10, 01:51 PM
  2. ARXLOAD fail during startup for aeccapp.arx
    By bthompson.135863 in forum AutoCAD Land Desktop - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-02-03, 07:57 PM
  3. Zoom problem + dimension & leader problem
    By Mamma Jamma in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2009-06-16, 07:21 PM
  4. ARXLOAD failed
    By ewhite in forum Land Desktop - General
    Replies: 7
    Last Post: 2007-05-10, 06:45 PM
  5. Problem and desperation : Level height problem !!
    By Richard McCarthy in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2004-09-10, 03:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •