Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with linked file location

  1. #1
    Certified AUGI Addict patricks's Avatar
    Join Date
    2004-06
    Location
    Memphis TN area
    Posts
    7,048
    Login to Give a bone
    0

    Default Problem with linked file location

    I have a Revit MEP file linked into my file, and for some reason the Saved Path for that file will not update to the path where the file is saved on our server. The Local Alias shows the correct path, but the Saved Path still shows the path on the consultant's local server. It also seems like I have to reload the link every time I open the project.

    I also have a structural file linked in, and it works just fine. There is no Local Alias listed, but the Saved Path is the correct location.

    Any idea why my MEP Revit link is behaving this way?

  2. #2
    AUGI Addict
    Join Date
    2006-06
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    2,386
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Problem with linked file location

    Quote Originally Posted by patricks View Post
    I have a Revit MEP file linked into my file, and for some reason the Saved Path for that file will not update to the path where the file is saved on our server. The Local Alias shows the correct path, but the Saved Path still shows the path on the consultant's local server. It also seems like I have to reload the link every time I open the project.

    I also have a structural file linked in, and it works just fine. There is no Local Alias listed, but the Saved Path is the correct location.

    Any idea why my MEP Revit link is behaving this way?
    Patrick,

    Is your linked Revit MEP file a local copy from a central file? I mean, if they sent you a local copy of their central file, the Saved Path will show the location of the central file and the Alias will show the location of the local file.

    Andre Carvalho

  3. #3
    NavisWorks Moderator david.kingham's Avatar
    Join Date
    2004-07
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    1,329
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Problem with linked file location

    Yeah I just had the same problem, open up their file and save it as a central on your server

  4. #4
    Certified AUGI Addict patricks's Avatar
    Join Date
    2004-06
    Location
    Memphis TN area
    Posts
    7,048
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Problem with linked file location

    Thanks, that got it.

    I'm guessing the Structural file wasn't even in worksets since there were no problems with it.

  5. #5
    AUGI Addict
    Join Date
    2006-06
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    2,386
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Problem with linked file location

    Quote Originally Posted by patricks View Post
    Thanks, that got it.

    I'm guessing the Structural file wasn't even in worksets since there were no problems with it.
    Or they've sent you their central file...

    Andre Carvalho

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 2014-04-28, 07:43 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2012-06-29, 06:07 AM
  3. Building file "place & location" doesn't match linked file?
    By patricks in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-11-08, 02:03 PM
  4. Problem exporting view with linked CAD file
    By myBIMhero in forum Revit - Plotting/Printing/Exporting
    Replies: 1
    Last Post: 2009-03-18, 09:09 PM
  5. Rendering problem with linked file
    By tim.101799 in forum Revit - Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-13, 08:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •