Results 1 to 3 of 3

Thread: Exporting Layouts to MicroStation V8

  1. #1
    Member
    Join Date
    2003-03
    Posts
    8
    Login to Give a bone
    0

    Default Exporting Layouts to MicroStation V8

    I have an AutoCAD file with two landscaping plans set up in separate layouts. I need to send these layouts to someone using MicroStation V8.

    I understand that MicroStation V8 can open .dwg's, but can they view the layouts too? Does anyone have any idea if this can be done?


    TIA,
    Kathy Miller

  2. #2
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,654
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Exporting Layouts to MicroStation V8

    Hi

    Have just spoken with our Microstation expert, V8 has no issues / problems with reading an AutoCAD DWG file that contains multiple Layouts.

    Have a good one, Mike

  3. #3
    Member
    Join Date
    2003-03
    Posts
    8
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Exporting Layouts to MicroStation V8

    Cool! Thanks Mike...

Similar Threads

  1. 3ds Max vs. Microstation
    By bwenz in forum 3ds Max - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-06-02, 01:35 PM
  2. Exporting Layouts to individual drawing files
    By andrewd in forum AutoCAD Customization
    Replies: 7
    Last Post: 2006-08-13, 11:39 AM
  3. Exporting Layouts into AutoCAD
    By sanjay_yallure in forum AutoCAD 3D (2006 or below)
    Replies: 6
    Last Post: 2006-03-25, 08:50 PM
  4. What is Microstation
    By james.eustace in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: 2005-10-31, 04:54 PM
  5. Microstation ?'s
    By Ed Jobe in forum Software
    Replies: 12
    Last Post: 2004-09-29, 05:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •