Results 1 to 6 of 6

Thread: Please I want civil design

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-08
    Posts
    23
    Login to Give a bone
    0

    Smile Please I want civil design

    Please I want civil design 2009,...............................Add to Land desktop 2009

  2. #2
    Active Member
    Join Date
    2006-07
    Location
    Indian Trail, NC
    Posts
    57
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Please I want civil design

    The reason there isn't a civil design addon for 2009 is that there isn't a separate civil design package anymore. It's all included in Land Development 2009 and actually saves you some money on your subscription price. Which *&$% me off because I had to pay extra for it when I purchased it and they've charged me extra on my subscription in the past couple of years for something they don't hardly even support anymore!

    So, in other words, if you have any civil design questions for 2009 you can just ask them here.
    Last edited by Jmurphy; 2008-07-16 at 02:46 PM. Reason: inappropriate language

  3. #3
    Member
    Join Date
    2007-08
    Posts
    23
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Please I want civil design

    thanks for you
    I want to create a profile by land development desktop 2009....but how create it,if do not have profile coomands.....

  4. #4
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,742
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Please I want civil design

    Switch to the Civil Design workspace.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  5. #5
    Active Member
    Join Date
    2006-07
    Location
    Indian Trail, NC
    Posts
    57
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Please I want civil design

    Quote Originally Posted by rkmcswain View Post
    Switch to the Civil Design workspace.
    Since you're obviously new at this, they changed how you switch between different environments a few years back. Just look for an icon that says "Workspace" and change it to the Civil Design Menu. It's also under Tools menu at that top. Tools, Workspace, Civil Design.

    Hope that helps! Sorry I didn't understand your first question!

    AutoDesk has to regularly change things that work perfectly fine to make you feel like you're getting an annual upgrade with your subscription!

  6. #6
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2008-08
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Please I want civil design

    Ok, once this is done I do have access to the alignment commands but there is no menu item with profile commands...I'm almost there but not quite, are profiles available in ldt2009?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2014-11-30, 07:15 PM
  2. Land+Civil Design x Civil 3D
    By hitumkus in forum Português - AutoCAD Civil 3D / AutoCAD Land Desktop / AutoCAD Map 3D
    Replies: 10
    Last Post: 2007-06-03, 10:16 PM
  3. civil design
    By chrisw.94380 in forum AutoLISP
    Replies: 11
    Last Post: 2006-01-05, 03:42 PM
  4. civil design
    By chrisw.94380 in forum VBA/COM Interop
    Replies: 10
    Last Post: 2006-01-04, 06:37 PM
  5. Civil Design
    By dlamb.38062 in forum Civil 3D - Civil Design Companion - General
    Replies: 1
    Last Post: 2004-06-10, 07:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •