See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 6 of 6

Thread: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

  1. #1
    All AUGI, all the time CADDmanVA's Avatar
    Join Date
    2006-12
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    881
    Login to Give a bone
    0

    Default Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    Been a while since this conversation has taken place...so...

    I have to admit I am somewhat impressed with the Mojave experiment, and how it is changing peoples' minds. Also considering that I may have the budget to build a new box for myself in the upcoming quarter, I am considering Vista. My main reason is the ability to run a 64 bit environment. My primary need for this is the appeal the RAM ceiling increase. Four dual-channel gigs are nice, but I'd like to run eight if possible (don't ask why, it'll make your head hurt ).

    Any thoughts/rants folks? Is 64 bit Vista where the future lies, or is 32 bit still not ready to let go?
    I loved the NCS so much, I joined the committee!

    "Truth suffers from too much analysis"
    I remember AutoCAD R10

    When will Autodesk port AutoCAD to Linux?

  2. #2
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2007-06
    Posts
    271
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    You know, Vista isn't as bad as most people claim. Sure, you have to make it work like you want to, but we use CAD, we're used to programs not doing what we want them to right away.
    64 bit is very promising now, Vista 64 had one thing XP 64 never had: driver support. Sure, it's not every single driver for every device, but it's a good chunk of them. I say go for it, but if you do, let us know how it goes. I'm also thinking of making a new box and throwing in Vista 64 (Home Premium, I don't think I'd need more than 8 gigs at home).

  3. #3
    All AUGI, all the time CADDmanVA's Avatar
    Join Date
    2006-12
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    881
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    Quote Originally Posted by Harold Pei Jr View Post
    You know, Vista isn't as bad as most people claim. Sure, you have to make it work like you want to, but we use CAD, we're used to programs not doing what we want them to right away.
    64 bit is very promising now, Vista 64 had one thing XP 64 never had: driver support. Sure, it's not every single driver for every device, but it's a good chunk of them. I say go for it, but if you do, let us know how it goes. I'm also thinking of making a new box and throwing in Vista 64 (Home Premium, I don't think I'd need more than 8 gigs at home).
    We use CADD, therefore we are used to things not working the way we want. You said a mouthful there!

    Let's keep our fingers crossed and hope the budget holds out for now. I'll be sure to let you know what happens if I get to build it.
    I loved the NCS so much, I joined the committee!

    "Truth suffers from too much analysis"
    I remember AutoCAD R10

    When will Autodesk port AutoCAD to Linux?

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict dzatto's Avatar
    Join Date
    2006-12
    Location
    Big "D"
    Posts
    3,711
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    I'm using Vista 64 and it's great. It has a few bugs, but most of them went away with SP1. Of course, IT only has 4 gig of memory in my machine. I'm trying to double it, but it probably won't happen.
    Why is it called common sense when it is so rare?

    RevitForum.org

  5. #5
    AUGI Addict cdatechguy's Avatar
    Join Date
    2006-10
    Location
    CdA, ID
    Posts
    1,533
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    I spent 5 hours last night trying to get a new laptop with Vista Business to connect to an SBS network and then get all the printer drivers squared away, etc...etc... If it was XP it would have been done in about 15 minutes.

    Sigh....

    But dang....that laptop is quick! 4gb Ram, 512mb vid card...very sweet!

    I installed Vista Ultimate recently on my home computer....no problems what so ever...ArchiCAD works very good on it
    Michael "MP" Patrick
    "I only drink :coffee: until it's acceptable to drink or :whiskey: or :wine:"

  6. #6
    Member
    Join Date
    2008-09
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Vista, Let's Dig `Er Up Again...

    At present i am using vista version. It is giving great security but it is not supporting to the internet. Please send me a reply if you know why it is not supporting with internet.
    _____________________________________________
    Single-Treff snakeskin boots

Similar Threads

  1. XP or Vista
    By archi-tech in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2009-02-24, 06:53 PM
  2. V-Ray on Vista??
    By mickaeL_renauD in forum 3ds Max - General
    Replies: 2
    Last Post: 2009-01-14, 09:01 PM
  3. Céu em vista
    By bono3d in forum Português - Revit
    Replies: 2
    Last Post: 2008-04-10, 02:41 AM
  4. VISTA, anyone?
    By gwnelson in forum Revit - Hardware & Operating Systems
    Replies: 9
    Last Post: 2007-07-12, 06:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •