Results 1 to 2 of 2

Thread: HOW TO CHANGE THE starting point of an alignment

  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2006-10
    Location
    Durango, Mexico
    Posts
    127
    Login to Give a bone
    0

    Default HOW TO CHANGE THE starting point of an alignment

    how do i change the starting point of an alignment instead of incrementing values from left to right to do it from right to left or south to north, thanks

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,742
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: HOW TO CHANGE THE starting point of an alignment

    Delete the alignment, reverse the polyline, recreate it.

    If this is something needed frequently, there are tools available to perform this task, such as http://www.rsteltman.com/roadtools.html#alignment
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. 2015: starting from a 3DPolyline already created... how do i change the elevation?
    By dafguerrerom704058 in forum AutoCAD Civil 3D - General
    Replies: 2
    Last Post: 2015-06-29, 02:35 PM
  2. 2014: Adjusting Alignment Starting Point
    By Iceberg in forum AutoCAD Civil 3D - Alignments
    Replies: 2
    Last Post: 2014-04-07, 04:10 PM
  3. hatch starting point?
    By Wagurto in forum Revit Architecture - General
    Replies: 9
    Last Post: 2010-08-18, 09:02 PM
  4. Filled Region & Starting point
    By gtakayama in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-01-28, 09:06 PM
  5. Alignment starting point
    By Civil-Tech001 in forum AutoCAD Civil 3D - Alignments
    Replies: 1
    Last Post: 2008-01-07, 04:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •