Results 1 to 5 of 5

Thread: all mixed up licenses

  1. #1
    Member
    Join Date
    2004-06
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default all mixed up licenses

    Can anyone guide me in this problem?
    We currently have 2 seats of inventor 9 and two seats of inventor 9 pro.
    So that’s four seats in total.
    When we open Autocad 2005 it steals an inventor pro seat! And when we open on inventor pro seat it steals an Autocad seat!
    Why can we not open 4 Autocad 2005 seats?
    All the licenses are on a server (LMTools)
    Should we install Autocad 2005 as standalone?

  2. #2
    AUGI Addict
    Join Date
    2015-12
    Location
    Arizona
    Posts
    2,337
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: all mixed up licenses


  3. #3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: all mixed up licenses

    You cannot have 4 AutoCAD on 4 PC's and 4 Inventors on 4 other PC's.
    Jimmy Bergmark
    JTB World - Software development, customization and consulting
    Owner/Developer
    Homepage: http://jtbworld.com

    Blog: http://blog.jtbworld.com

  4. #4
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: all mixed up licenses

    Hi

    Check out the following Technical Document on the Autodesk web site under the Knowledge Base section (this one might be a little more relevant seeing as the Autodesk® License Manager went through changes with the introduction of AutoCAD 2002) -

    ID: TS67112 - Reserve network licenses for users or hosts

    Have a good one, Mike

  5. #5
    Member
    Join Date
    2004-06
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Unhappy Re: all mixed up licenses

    All, I have more information on my little problem!
    Our cad support vendor says that if you install autocad 2005/ mechdesktop from the inventor 9 pro disk, then it will take an inventor pro licence! If you install AutoCAD 2005/ mechdesktop from the inventor 9 standard disk, then it will take an inventor standard licence! Because my seat was installed from the pro disk, I open up 2005 and the pro licence comes with me! I am not popular at the moment.

Similar Threads

  1. Mixed-Use Retail
    By PaperStreet SoapCO in forum Revit - Gallery
    Replies: 22
    Last Post: 2009-08-03, 08:57 PM
  2. PROMPTs mixed
    By dusan_vrbanec in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 7
    Last Post: 2008-10-14, 06:33 PM
  3. Can 32 and 64 bit be mixed on a network?
    By sfaust in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2008-09-30, 02:05 PM
  4. mixed used perspective
    By npv_89 in forum Revit - Gallery
    Replies: 1
    Last Post: 2006-04-03, 03:48 AM
  5. Stand Alone Licenses to Network Licenses
    By TroyGates in forum Revit Architecture - General
    Replies: 4
    Last Post: 2003-07-23, 05:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •