Results 1 to 1 of 1

Thread: Copy / Monitor Floor Slabs - Lose Point Shaping?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2007-01
    Posts
    466
    Login to Give a bone
    0

    Default Copy / Monitor Floor Slabs - Lose Point Shaping?

    Hi all,

    Please see the attached jpeg of a Copy / Monitor test environment.

    When I copy / monitor floor slabs, I seem to lose the point by point shaping of the floor elements. Can anyone confirm? Is this the best I can expect? Do I need to copy / paste the floor elements between projects?

    Thanks

    Bryan
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. 2012: FOUNDATION SLABS, SLAB EDGES AND FLOOR SLABS: VISIBILITY ISSUES
    By BAMBAM in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-09-12, 04:48 PM
  2. Copy/Monitor - What is the point?
    By cmguerra in forum Revit MEP - General
    Replies: 2
    Last Post: 2011-03-24, 08:10 PM
  3. copy/monitor - floor sub elements
    By shane.249457 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-07-21, 12:44 PM
  4. Trying to copy/monitor floor from structural
    By patricks in forum Revit Architecture - General
    Replies: 4
    Last Post: 2009-03-18, 03:17 PM
  5. Copy/Monitor error when copying a Floor Section
    By stykface in forum Revit MEP - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-11-13, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •