Results 1 to 4 of 4

Thread: Express Tools dialog not appearing

  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2006-09
    Posts
    255
    Login to Give a bone
    0

    Default Express Tools dialog not appearing

    Hi

    I'm Using '07

    Is there a specific Express Tools forum? Anyway...

    Blockreplace command does display it's dialog but gives the options in the command line.

    Filedia is set to 1 & other commands/tools display correctly.

    Other users do not have this problem.

    Any idea why it appears to be just this one command & just to me?

    Hope you can help.
    Cheers
    Dave F.

    AutoCAD 2012 Structural Detailing SP1 & Revit Structure 2012 32bit
    Win 7 32bit

  2. #2
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-12
    Location
    Chesterfield, MI
    Posts
    405
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Express Tools dialog not appearing

    What is CMDDIA set to?

  3. #3
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2006-09
    Posts
    255
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Express Tools dialog not appearing

    Quote Originally Posted by bcgatti View Post
    What is CMDDIA set to?
    Hmm.. it's set to 0.

    Changing it to 1 fixes it. Thanks.

    There must be something in just my startup changing it to 0. I'll have to have a delve...
    Cheers
    Dave F.

    AutoCAD 2012 Structural Detailing SP1 & Revit Structure 2012 32bit
    Win 7 32bit

  4. #4
    Wish List Manager BrenBren's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    150700
    Posts
    3,434
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Express Tools dialog not appearing

    Quote Originally Posted by Dave F. View Post
    Hmm.. it's set to 0.

    Changing it to 1 fixes it. Thanks.

    There must be something in just my startup changing it to 0. I'll have to have a delve...
    check for a lisp that either didn't set it back, or one that was canceled before completion which changed the variable - those are my two most frequent causes of variable changing

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2015-08-07, 03:59 PM
  2. AC12-1: Express Yourself Meet the Programmers of the Express Tools
    By Autodesk University in forum General Design
    Replies: 0
    Last Post: 2012-11-19, 03:44 PM
  3. Express Tools command Lman does not bring up dialog box
    By pgastelum77763 in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-12-04, 09:41 PM
  4. Express Tools dialog box
    By charliep in forum ACA General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-04-04, 08:13 PM
  5. HELP! Express tools dialog box problem
    By tomm in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2004-09-10, 08:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •