Results 1 to 2 of 2

Thread: Grub srew location

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2008-11
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Grub srew location

    Locating grub screws from content center on hubs or Shaft not take constrain to locate for autodrop function.How to do this?


    Regards
    Vijay Kakad

    Asst.Manager (MSD)
    Business Development
    Mobile no.: 9923123276
    E-mail :
    Official - vijaykakad@adccinfocad.com
    Personal - vijay_kakad79@yahoo.co.in

  2. #2
    Member
    Join Date
    2010-07
    Posts
    9
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Grub srew location

    Hi,

    This is another one of the anomalies and quirks that demean Inventor.

    I have come across your problem many times and the only way I know to do this is to manually place the grub screws. There is no automated way of placing them that I have found.

    Drop them onto your assembly, best to place them as near as you can to where you want them to be as this saves time. Then you will have to use the standard constraints menu to place each individual one in the locations you require. It's a real pain!

    Autodesk please take note!

    Regards.

    Dave

Similar Threads

  1. Location of Call Out | Location of Detail
    By baker in forum AutoCAD Sheet Set Manager
    Replies: 1
    Last Post: 2013-07-10, 06:06 PM
  2. Specifying 0,0 location
    By SimonBeau in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-07-25, 01:39 PM
  3. DFM LOCATION
    By ddriscoll in forum Land Desktop - General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-07-16, 02:24 PM
  4. CUI location(s)
    By IanR in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 2
    Last Post: 2006-04-04, 02:36 PM
  5. location
    By r.vetrano in forum Revit - API
    Replies: 1
    Last Post: 2005-11-25, 08:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •